Romana Havelky 4914/6, Jihlava   792 311 482

 
Facebook

Fischer TWIN SKIN PERFORMANCE STIFF + CONTROL STEP

akce
Fischer TWIN SKIN PERFORMANCE STIFF + CONTROL STEP

oblíbené skinové běžky

dodací dobaskladem
záruční doba24 měsíců
výrobceFischer

Cena s 21% DPH:6 490,00 Kč
7 490,00 Kč
Cena € VAT:256,47 €
295,99 €
Sleva:13,35%
(1 000,00 Kč)


 
tisk    Přeposlat informace o tomto výrobku


Varianta:
 

Popis zboží: Fischer TWIN SKIN PERFORMANCE STIFF + CONTROL STEP

Set TWIN SKIN PERFORMANCE je ideální pro sportovně rekreační využití, bez mazání poskytuje pevný odraz, plynulý skluz a disponuje skvělou stabilitou.

Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, zaručují pevný odraz a plynulý skluz. Pásy z mohéru se obzvláště na tvrdých nebo ledovatých tratích postarají o nekompromisní odraz. Díky jedinečné teflonové vrchní vrstvě je maximálně redukována nasákavost a následné namrzání pásů.

Součástí lyží je integrovaná deska IFP pro snadnou montáž vázání bez vrtání do lyží. Lyže jsou v setu s vázáním CONTROL STEP-IN IFP (kompatibilní s botami s podrážkami Turnamic a NNN).

Hlavní složku jádra AIR CHANNEL BASALITE tvoří pláty z extrémně lehkých dřevin protkané vyfrézovanými vzduchovými kanálky. Charakteristické je také obsahem lehkých bazaltových vláken, které dolaďují torzní vlastnosti lyží. Výhodou bazaltových vláken je také relativní stálost jejich vlastností při různých teplotách.

Model s kombinovanou skluznicí SINTEC/TWIN SKIN, základ tvoří univerzální SINTEC, uprostřed se nachází dva mírně asymetricky vsazené mohérové (mohér mix) stoupací pásy.

Sidecut: 41-44-44

Váha: 1360 g/197 cm

Technologie

AIR CHANNEL BASALITE

Dřevěné jádro se skelným vláknem s vyfrézovanými vzduchovými kanály pro úsporu hmotnosti až 250 g oproti čistě dřevěným jádrům. S vlákny z vulkanického bazaltu o dalších 40 g lehčí.
SPEED GRINDING

Nové univerzální zabroušení kamenem zaručuje ty nejlepší kluzné vlastnosti za všech sněhových podmínek.
EFFICIENT FORWARD

Díky revoluční kompozici osvědčených materiálů se výrazně zvyšuje elasticita lyží: chyby odpouštějící odraz a ničím neohraničený požitek z běhu na lyžích zaručen.
TWIN SKIN

Dva oddělené pásy, vsazené a integrované různě hluboko do skluznice, vedou k pružnému a harmonickému skluzu. Pásy z mohéru se obzvláště v tvrdých nebo ledovatých podmínkách starají o bezpečný odraz.
POWER LAYER

0.2 mm tenký, extrémně lehký, celoplošný laminát z přírodního vlákna a pryskyřice přináší citelné snížení hmotnosti lyže.
tabulka velikostítabulka velikostí
foto 01foto 01

Fotografie: Fischer TWIN SKIN PERFORMANCE STIFF + CONTROL STEP

tabulka velikostítabulka velikostí
foto 01foto 01

Otázky a odpovědi: Fischer TWIN SKIN PERFORMANCE STIFF + CONTROL STEP



VOLEJTE: +420 792 311 482

PIŠTE: info@skicentrumjihlava.cz

VYPUSŤTE POŠTOVNÍ HOLUBY:

Romana Havelky 4914/6, 58601 Jihlava

SkiCentrum

 

webmaster CORA 2015 - 2024, www.cora.cz

zavři

Kliknutím na tlačítko "POVOLIT VŠE" souhlasíte s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a v reklamních sítích na dalších webech. Cílenou reklamu si můžete podrobněji nastavit tlačítkem "NASTAVENÍ", nebo kdykoli vypnout v sekci Zpracování osobních údajů...